Donnes Mailadress


Hem

butiken
Kurser
Privat träning
Hundpsykolog
Hundutredning

Presentation
Utbildningar
Filosofi

Länkar

(Jag innehar F-Skatt)

20 Mars, 2018

 

 

Presentation

Donnes Informationsdesign & Hundtjänst startades under 2008. Huvudinriktingen på företaget är att hjälpa hundägare genom kursverksamhet, privata träningar och problemhundsutredningar.

Kursverksamheten sker i huvudsak i Ljungby/Boaryd.

Jag är uppvuxen med hund och det var när Pulin Jack kom in i min och hustruns liv som hundintresset satte fart på riktigt. Vi har varit intresserade av mycket inom hundvärlden och Jack blev bland annat utställningschampion, lydnadschampion och servicehund. 2006 och 2007 lyckades vi även kvala in till lydnads-SM som första ekipage någonsin med en Puli.
I familjen har vi även haft en labrador. Våren 2011 fick vår 5 åriga BC Jeff somna in efter en tids sjukdom. Med honom klarade av bedriften att få hela 5 uppflyttningar (inom lydnad och bruks) på en säsong och under 2008 blev han lydnadschampion och även uppflyttad i Elit-spår.
Under 2014 somnade dessvärre även vår BC Ace in under en rutinoperation, även med honom tävlade vi elitlydnad.

Den hund jag/vi tävlar med nu är vår unghund Bill. En BorderCollie som är född 2013. Vi är uppflyttade i lydnadsklasstvå.

Under många år har jag varit instruktör och ordförande i Ljungby Brukshundklubb och det är via SBK som jag började utbilda mig. Jag är även tävlingsledare och MH/MT-figurant. Under årens lopp har jag varit ansvarig för eller medhjälpare i ungdomskurser, agilitykurser, valp-, grund-, allmänlydnad och tävlingslydnadskurser samt även brukslydnad, rapport och uppletande.
Efter detta har jag satsat rejält på att vidareutbilda mig inom hundyrket!

Bill
Dorn och Busiga Bill, husvagnskel 2014.

Donne
Instruktör Dorn Josefsson med pulin Jack och Border Collien ACE. Båda framgångsrika tävlingshundar som somnat in.